Is een cursus feedback geven ook interessant voor u?

Ik wil al een tijdje iets organiseren voor mijn team zodat we elkaar beter kunnen gaan begrijpen en er hierdoor ook een betere sfeer op de werkvloer is en we elkaar ook aardiger gaan vinden. Het gaat niet altijd goed op werk met onze communicatie en hier willen we graag aan werken zodat werk een fijnere plek is om heen te gaan en we met zijn allemaal kunnen gaan groeien. Ik wist nog niet 100% zeker hoe ik dit moest gaan doen dus ik ging online opzoek naar team cursussen en ik kwam terecht op de website feedbackgeven.nl en hier geven ze onder andere cursus feedback geven. De cursus feedback geven is een kort maar krachtige cursus waarbij je theorieën en technieken leert om dit achter de knie te krijgen. Samen ga je ook daadwerkelijk aan de slag met diverse technieken die horen bij de cursus feedback geven. Deze thema’s worden het meest gevraagd bij de cursus feedback geven: luisteren, samenvatten en doorvragen. We hebben vaak al een mening klaarliggen en dit beïnvloedt ook gelijk de manier hoe we reageren op iemand. Waardoor we niet meer goed luisteren en de ander kunnen begrijpen. Bij de cursus feedback geven komt ook coachend leidinggeven voor dit betekent: dat u uw team ook echt moet kunnen motiveren en inspireren. Elk persoon heeft een andere benadering nodig, tijdens de cursus feedback geven leert u waar u op moet letten. Bij de cursus feedback geven komt ook conflicthantering aan bod dit betekent: wij willen het liefst conflicten uit de weg gaan maar dat is niet hoe het werkt in het leven. Het is juist goed om de confrontatie aan te gaan. Tijdens de cursus feedback geven leer je hoe u om kan gaan met conflictsituaties. Situationeel leidinggeven komt ook aan bod, bij de cursus krijgt u een inzicht in de vier basisstijlen van leiderschap en krijgt u praktische aanzichten waarmee u uw team effectiever aansturen. Het laatste onderwerp is effectief communiceren, dit gaat over de manier hoe u iets overbrengt bij iemand, het non-verbale speelt hier ook een grote rol. Dit bedrijf is 3 keer op een rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie “Persoonlijke Effectiviteit”.

Cursus feedback geven om de communicatie op de werkvloer beter te maken

Een fijne website waar erg duidelijk wordt verteld wat er tijdens de workshop wordt gedaan en ons wordt geleerd. Ze zijn al 3 keer op een rij tot beste Opleider van Nederland in de categorie “Persoonlijke Effectiviteit” uitgekozen en dit zegt natuurlijk ook iets over hoe goed de cursussen zijn als u die gaat volgen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor en korte workshop of lezing. U kunt ook een training alleen voor u zelf volgen, u kunt op de website opzoek gaan naar hun maandelijkse 1-daagse open trainingen bij u in de buurt.

Bekijk de website voor deze interessante workshop

Ik heb een cursus gevonden voor mijn team dus ik raad de website aan omdat:

  • U een cursus volgt bij een bedrijf die al 3 keer is uitgekozen tot de beste opleider in de categorie persoonlijke effectiviteit.
  • U groep cursussen of alleen een training kan volgen
  • U makkelijk contact kan opnemen

Voor meer informatie over de cursussen kunt u de website bekijken.