Kindercoach opleiding Utrecht

Word jij blij van kinderen en heb je ze altijd al iets bij willen brengen, volg dan nu de kindercoach opleiding in Utrecht! De opleiding zal negen maanden duren, wat uit een afwisselend programma zal bestaan. Je gaat een persoonlijk logboek bijhouden, waarnaast veelvuldig sprake zal zijn op van het reflecteren van jouw handelen. Het leerproces van jou als kindercoach staat hierbij centraal. Je kunt hierbij denken aan video-opnames, waar je vervolgens van je medestudenten en docenten feedback op krijgt en geeft.

Dit houdt de studie in

Jouw ontwikkeling naar het beroep kindercoach doe je dus niet alleen. Met elke stap en elke opdracht die je maakt, zul je je verder kunnen verdiepen in je eigen ontwikkeling tot professional. De opleiding bestaat ook uit intervisiebijeenkomsten. Juist hier leer je kijken naar jezelf en ontwikkel je de juiste vaardigheden. Het oefenen van competenties om straks sterk en met een vertrouwd gevoel je vak te kunnen uitoefenen. Het delen van ervaringen, feedback geven en ontvangen en met name het observeren, maken dat je aan het eind van de streep over voldoende kennis en ervaring beschikt.

Met een diploma op zak, op zoek jouw droombaan!

De kindercoach opleiding Utrecht ga je volgen aan de TC Academy, in het hartje van Nederland. Je leert alle benodigde basiskennis en ontdekt de verschillende werkvelden. Na het afsluiten van de eindopdracht, een volledig coachtraject met je eigen coach, worden de deelnemers klaar gestoomd voor het examen. Als je slaagt voor het eindevaluatiegesprek kan de vlag bijna uitgehangen worden. Je mag straks naar huis met een heus diploma op zak, het post hbo diploma is erkend door Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). De zoektocht naar jouw droombaan kan beginnen!